Webinar Opening Vleesvee Academisch Jaar. Meld je aan! 7 september 19:30 uur

Beste Leden,

Via deze weg wil ik de opening van het “Vleesvee Academisch Jaar” op woensdag 7 september aanstaande om 19:30 uur (nogmaals) bij jullie onder de aandacht brengen.

Zoals jullie weten is de Stichting VleesveeNL al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van het “Markt- en Duurzaamheidsprogramma”, later omgedoopt tot “Vleesvee Academie”. Op woensdag 7 september om 19:30 uur vindt dus de officiële opening van dit “Vleesvee Academisch Jaar” plaats, middels een online webinar. In dit webinar wordt een overzicht gegeven van de verschillende activiteiten en maak je kennis met de mensen die de verschillende projecten leiden.

Vanaf 7 september kun je jezelf aanmelden voor de verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Denk hierbij aan excursies, masterclasses voor een praktische doorkijk in de afzetketens voor rundvlees, of een begeleid bezoek aan de slagersvakbeurs ‘Slavakto’. Mariska van Koulil zal op 7 september de mogelijkheden presenteren. Daarnaast zal Erik van Gorp van ABAB de stand van zaken toelichten rondom het project ‘kostprijsberekening’ en zal Maria van Boxtel van Land & Co de resultaten van de enquête voor ‘Succesvolle Huisverkoop’ presenteren, alsmede de concrete vervolgactiviteiten voor vleesveehouders.

Meld jezelf aan voor het webinar op 7 september door te mailen naar info@vleesveenl.org. Je ontvangt dan de link naar het webinar.

Goede ideeën voor nieuwe projecten voor de “Vleesvee Academie” zijn uiteraard nog steeds van harte welkom.

Mocht je dit nog niet gedaan hebben, meld jezelf dan alsnog aan voor de (vernieuwde) nieuwsbrief van VleesveeNL, via de website https://vleesveenl.org/. Voorheen werd de nieuwsbrief automatisch naar de stamboeksecretariaten verstuurd, zodat deze met de leden gedeeld kon worden. Om iedereen te kunnen bereiken (en vanuit privacy oogpunt) moet nu iedereen zichzelf aanmelden. De nieuwe nieuwsbrief is erg interessant en bevat relevante actualiteiten en informatie. Zeer nuttig om aan te melden dus.

Met vriendelijke groet,

Bas Wilborts

Federatie Vleesveestamboeken Nederland

Vice-voorzitter dagelijks bestuur

+31(0)6 21 51 75 42

wilborts@fvvsb.com