Land- & tuinbouwbeurs Oost-Nederland

Op dinsdag 27 juni 2017 gaat in Oost-Nederland de 4e editie van de Land- en Tuinbouwbeurs van start. Met 200 exposanten en bijna 20.000 bezoekers is deze vakbeurs uitgegroeid tot een complete vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondsteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.

Drie dagen lang is de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is de perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Dit jaar is de Land- en Tuinbouwbeurs verhuist naar een locatie direct aan de A1 tussen Lochem en Rijssen (afslag Markelo) Hierdoor ligt het  nu centraal in Oost -Nederland tussen, Achterhoek, Twente, Salland,  Duitsland en Midden Nederland.

Ook is het stamboek aanwezig op de beurs met een aantal dieren en stand. Samen met het Blonde d’Aquitaine stamboek zorgen Harrie Boomkamp en Jan Nijhof drie dagen voor de stand en de dieren. Interesse in de Piemontese, breng een bezoekje aan de stand!

Openingstijden

Dinsdag 27 juni              13.00-22.00 uur

Woensdag 28 juni           13.00-22.00 uur

Donderdag 29 juni          13.00-22.00 uur